flg-icon Dutch - Nederlands

Beleggingsvoorwaarden

Geniet van de ultieme handelservaring

Beleggingsvoorwaarden

Aandelen

Handel in een grote verscheidenheid aan aandelen in de vorm van CFDs, uit een brede selectie van industrieën en sectoren van over de hele wereld, en investeer in de prijs van toonaangevende merken uit de technologie-, reis-, financiële, auto- en consumentenindustrie. De onderstaande details geven een overzicht van de marge, blootstelling en dealgrootte van elk CFD aandeel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze diensten, verhandelbare instrumenten of ons bedrijf. Wij helpen u graag verder.

Aandelen
Markt
Minimale spread (pips) [1]
Gemiddelde spread (pips) [2]
Marge
Minimale transactiegrootte
Max blootstelling [3]
Aandelen
Aandelen Markt Minimale spread (pips) [1] Gemiddelde spread (pips) [2] Marge Minimale transactiegrootte Max blootstelling [3]


x

Minimum spread is de laagst mogelijke spread per instrument, minimum spreads kunnen stijgen afhankelijk van marktvolatiliteit en liquiditeit.

Gemiddelde spreads zijn onze gemiddelde of meest voorkomende spread per instrument van alle transacties die zijn gedaan tijdens de vorige kalendermaand.

Hoewel klanten op elk gewenst moment diverse instrumenten kunnen openen en verhandelen, heeft elk instrument een maximum netto blootstellinglimiet die niet overschreden mag worden. De max blootstelling wordt uitgedrukt in de eenheid van het basisactivum.