flg-icon Dutch - Nederlands

Beleggingsvoorwaarden

Geniet van de ultieme handelservaring

Beleggingsvoorwaarden

ETFs

Breid uw beleggingsstrategie uit met honderden verhandelbare ETF-instrumenten, in de vorm van CFDs. We houden ons aan de strengste wettelijke vereisten en bieden u duidelijke en transparante handelsgegevens. Hieronder vindt u details van elke CFD ETF, de marge, blootstelling, spread en beperkingen van de transactiegrootte. Als u aanvullende vragen heeft over onze diensten of handelsvoorwaarden, zijn wij hier om deze te beantwoorden.

ETFs
Markt
Minimale spread (pips) [1]
Gemiddelde spread (pips) [2]
Marge
Minimale transactiegrootte
Max blootstelling [3]
ETFs
ETFs Markt Minimale spread (pips) [1] Gemiddelde spread (pips) [2] Marge Minimale transactiegrootte Max blootstelling [3]


x

Minimum spread is de laagst mogelijke spread per instrument, minimum spreads kunnen stijgen afhankelijk van marktvolatiliteit en liquiditeit.

Gemiddelde spreads zijn onze gemiddelde of meest voorkomende spread per instrument van alle transacties die zijn gedaan tijdens de vorige kalendermaand.

Hoewel klanten op elk gewenst moment diverse instrumenten kunnen openen en verhandelen, heeft elk instrument een maximum netto blootstellinglimiet die niet overschreden mag worden. De max blootstelling wordt uitgedrukt in de eenheid van het basisactivum.