flg-icon Dutch - Nederlands

Beleggingsvoorwaarden

Geniet van de ultieme handelservaring

Beleggingsvoorwaarden

Indexen

Handel in verschillende toonaangevende indexen in de vorm van CFDs van wereldwijde markten. De onderstaande tabel toont de relevante spread, marge en dealgrootte van alle indexen die via ons platform kunnen worden verhandeld. We streven naar volledige transparantie en nemen alle vereiste stappen om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de handelsvoorwaarden waarmee u belegt. Neem gerust contact met ons op als er vragen zijn na het doorlezen van onderstaande informatie.

Indexen
Markt
Minimale spread (pips) [1]
Gemiddelde spread (pips) [2]
Marge
Minimale transactiegrootte [3]
Max blootstelling [4]
Indexen
Indexen Markt Minimale spread (pips) [1] Gemiddelde spread (pips) [2] Marge Minimale transactiegrootte [3] Max blootstelling [4]


x

Minimum spread is de laagst mogelijke spread per instrument, minimum spreads kunnen stijgen afhankelijk van marktvolatiliteit en liquiditeit.

Gemiddelde spreads zijn onze gemiddelde of meest voorkomende spread per instrument van alle transacties die zijn gedaan tijdens de vorige kalendermaand.

De minimum dealomvang en contracten verwijzen naar standaardaccounts.

Hoewel klanten op elk gewenst moment diverse instrumenten kunnen openen en verhandelen, heeft elk instrument een maximum netto blootstellinglimiet die niet overschreden mag worden. De max blootstelling wordt uitgedrukt in de eenheid van het basisactivum.