flg-icon Dutch - Nederlands

Beleggingsvoorwaarden

Geniet van de ultieme handelservaring

Beleggingsvoorwaarden

Valuta's

Handel in meerdere valutaparen, major and minor en profiteer van gratis bronnen voor onderwijs, ondersteuning en training. De details van de aangeboden valutaparen vindt u hieronder, inclusief spread, margevereisten, dealgrootte en de blootstellingslimieten zoals deze beschikbaar zijn op ons handelsplatform. iFOREX Europe stelt handelaren in staat om in volledige transparantie te weten welke handelsvoorwaarden beschikbaar zijn per financieel instrument. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Valutapaar
Markt
Minimale spread (pips) [1]
Gemiddelde spread (pips) [2]
Marge
Minimale transactiegrootte [3]
Max blootstelling [4]
Valutapaar
Valutapaar Markt Minimale spread (pips) [1] Gemiddelde spread (pips) [2] Marge Minimale transactiegrootte [3] Max blootstelling [4]


x

Minimum spread is de laagst mogelijke spread per instrument, minimum spreads kunnen stijgen afhankelijk van marktvolatiliteit en liquiditeit.

Gemiddelde spreads zijn onze gemiddelde of meest voorkomende spread per instrument van alle transacties die zijn gedaan tijdens de vorige kalendermaand.

De minimum dealomvang en contracten verwijzen naar standaardaccounts.

Hoewel klanten op elk gewenst moment diverse instrumenten kunnen openen en verhandelen, heeft elk instrument een maximum netto blootstellinglimiet die niet overschreden mag worden. De max blootstelling wordt uitgedrukt in de eenheid van het basisactivum.